banner1nieuw.jpgbanner2 nieuw.jpgbanner3 nieuw.jpg

De Medewerkers

De Medewerkers van Dierenkliniek Leiden – Stevenshof.

 

Welke van onze dierenartsen komt u wanneer tegen?

Twee van onze dierenartsen werken elke week. Als u voorkeur heeft voor een van deze dierenartsen, laat dit even weten als u de afspraak maakt, dan zorgt de assistente dat de afspraak bij uw favoriete dierenarts gezet wordt (mits de spoedeisendheid van uw afspraak dat toelaat uiteraard).

                    
 

 

Dierenarts Marie-José van Lochem - Verruijt

Dierenarts Marie-José van Lochem - Verruijt  is de eigenaar van Dierenkliniek Stevenshof. Ze heeft haar opleiding tot dierenarts doorlopen aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Na op diverse plaatsen in het land gewerkt te hebben, waaronder in Amstelveen en Rijswijk, diende de kans zich aan om de praktijk van dierenarts Westgeest over te nemen vanwege pensionering. Samen met haar team staat zij klaar voor u uw huisdier de best mogelijke zorg te bieden in de praktijk. Marie-José is getrouwd met Rutger van Lochem en woont in Voorschoten. Op 26 september 2013 is dochtertje Alyssa geboren en op 11 september 2016 is dochtertje Samantha geboren.
In huis is het altijd een beestenboel geweest. Britse korthaar Luca vergezelt hen. Tevens zijn daar asielkonijnen Olaf en Elsa bijgekomen.
Diverse keren heeft Marie-José in het buitenland geholpen in asielen om dieren te steriliseren en gewonde/verwaarloosde dieren en zwerfdieren te behandelen, waaronder een sterilisatieproject bij SARA in Lanzarote in 2009 en bij OKAPI in Fuerteventura in 2008.  
Marie-Jose volgt veel nascholingen om up to date te blijven van de laatste diergeneeskundige ontwikkelingen. Ook voert zij veel therapeutische laserbehandelingen uit. Daarnaast rijdt Marie-Jose de meeste thuisvisites.
 

 

 

 

 

Dierenarts Marian Dijksman

Dierenarts Marian Dijksman komt ons team versterken per oktober 2017. Deze doorgewinterde dierenarts en dierenarts Marie-José kennen elkaar onder andere van een sterilisatieproject/ zwerfdierenproject op Lanzarote 10 jaar geleden. Samen met haar vriend, die tevens ook dierenarts is, heeft ze drie kinderen waaronder een tweeling. Daarnaast heeft ze nog een hond een aantal knaagdieren en konijnen, het is dus gezellig druk altijd thuis in Leiderdorp. Haar interessegebied ligt met name in de chirurgie.