banner1nieuw.jpgbanner2 nieuw.jpgbanner3 nieuw.jpg

De Medewerkers

De Medewerkers van Dierenkliniek Leiden – Stevenshof.

 

Welke van onze dierenartsen komt u wanneer tegen?

Twee van onze dierenartsen werken elke week. Als u voorkeur heeft voor een van deze dierenartsen, laat dit even weten als u de afspraak maakt, dan zorgt de assistente dat de afspraak bij uw favoriete dierenarts gezet wordt (mits de spoedeisendheid van uw afspraak dat toelaat uiteraard).

                    
 

 

Dierenarts Marie-José van Lochem - Verruijt

Dierenarts Marie-José van Lochem - Verruijt  is de eigenaar van Dierenkliniek Stevenshof. Ze heeft haar opleiding tot dierenarts doorlopen aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Na op diverse plaatsen in het land gewerkt te hebben, waaronder in Amstelveen en Rijswijk, diende de kans zich aan om de praktijk van dierenarts Westgeest over te nemen vanwege pensionering. Samen met haar team staat zij klaar voor u uw huisdier de best mogelijke zorg te bieden in de praktijk. Marie-José is getrouwd met Rutger van Lochem en woont in Voorschoten. Op 26 september 2013 is dochtertje Alyssa geboren en op 11 september 2016 is dochtertje Samantha geboren.
In huis is het altijd een beestenboel geweest. Britse korthaar Luca vergezelt hen. Tevens zijn daar asielkonijnen Olaf en Elsa bijgekomen.
Diverse keren heeft Marie-José in het buitenland geholpen in asielen om dieren te steriliseren en gewonde/verwaarloosde dieren en zwerfdieren te behandelen, waaronder een sterilisatieproject bij SARA in Lanzarote in 2009 en bij OKAPI in Fuerteventura in 2008.  
Marie-Jose volgt veel nascholingen om up to date te blijven van de laatste diergeneeskundige ontwikkelingen. Ook voert zij veel therapeutische laserbehandelingen uit. Daarnaast rijdt Marie-Jose de meeste thuisvisites.
 

 

 

 

 

Dierenarts Marian Dijksman

Dierenarts Marian Dijksman komt ons team versterken per oktober 2017. Deze doorgewinterde dierenarts en dierenarts Marie-José kennen elkaar onder andere van een sterilisatieproject/ zwerfdierenproject op Lanzarote 10 jaar geleden. Samen met haar vriend, die tevens ook dierenarts is, heeft ze drie kinderen waaronder een tweeling. Daarnaast heeft ze nog een hond een aantal knaagdieren en konijnen, het is dus gezellig druk altijd thuis in Leiderdorp. Haar interessegebied ligt met name in de chirurgie.

 

 

 

 

 

 


Antoinette Boetekees, paraveterinair assistente


Sinds 1 december 2011 werkt Antoinette bij Dierenkliniek Stevenshof. Na twaalf jaar voor dierenarts Westgeest gewerkt te hebben en vervolgens 18 jaar trouwe dienst voor dierenarts van der Wouw, is Antoinette nu alweer jaren terug bij ons in de praktijk. Antoinette en haar echtgenoot hebben drie dochters en twee schoonzoons, een drukke bedoeling. Antoinette heeft vier kleinkinderen inmiddels, waar ze graag op past.  De beestenboel bestaat uit: hond Noa, poezen Pooh en Evy, 4 franse hangoren en 2 cavia's. U zult Antoinette vaak tegenkomen met Noa in de Stevenshof. Antoinette heeft zich helemaal toegelegd op de tandheelkunde en heeft ook nog een voedingscursus gevolgd om up to date te blijven van de laatste nieuwe inzichten.

 

 

 

 

Selina Broekhuizen, paraveterinair assistente 

Selina Broekhuizen is begin 2012 begonnen als stagiaire voor haar opleiding tot paraveterinair medewerkster. Inmiddels heeft ze zich gedurende de jaren ontplooid tot deskundig paraveterinair medewerkster. Selina woont samen met haar vriend en dochter in Zoetermeer en heeft twee katjes Bugle en Garrosh. Ook heeft ze een aquarium met tropische vissen. Selina is altijd heel erg druk bezig met de jonge dieren begeleiding/ controles in onze kliniek en heeft zich gespecialiseerd in diabetesbegeleiding, anesthesie, bloeddrukmetingen en lasertherapie. Zij is veterinair gediplomeerd diabetesconsulente. Tevens is zij de stagecoördinator in de praktijk. Zij is zich tenslotte verder aan het bekwamen in de tonometrie (oogboldrukmetingen).

 

 

 

 

 

Elise Mugge, paraveterinair assistente.


Elise Mugge is sinds halverwege november 2015 bij ons begonnen als paraveterinair medewerkster in het vaste dierenkliniek team. Deze dame is geboren in Rotterdam en getogen in Leiden. Ze woont nu samen met haar vriend in Zoetermeer. Haar bijzondere interesse betreft reptielen. Tevens rijdt zij graag paard in haar vrije tijd op haar eigen paard Billy.Tenslotte is de nieuwste aanwinst hond Baco. Elise heeft zich gespecialiseerd in de praktijk in bloeddrukmetingen, operatievoorbereiding en voeding/gewichtsbegeleiding bij dieren. Zij voert ook veel laserbehandelingen uit. Tenslotte is zij zich aan het bekwamen in de tonometrie (oogboldrukmetingen).

 

 

                                

 


Davy Bastiaan, paraveterinair assistent.

Davy Bastiaan is sinds halverwege juli 2017 bij ons in dienst gekomen. Geboren in Leiderdorp, woont hij nu in Leiden samen met zijn podenco kruising Charly. Een klasgenoot van Davy is in Spanje Charly tegengekomen toen hij daar was voor stage, en Davy heeft hem een goed huisje gegeven. U zult Davy voornamelijk op de woensdag, donderdag en vrijdag tegenkomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Watie van der Vorm, assistente.

Sinds december 2016 hebben wij het geluk een echte "front office medewerker" te hebben. Watie Wilts-van der Vorm is ons assistententeam komen versterken. Zij zal met name uw vertrouwde gezicht worden aan de balie en telefoon. Tevens zal zij allerlei laboratoriumwerkzaamheden uitvoeren en andere "back-office" klusjes oppakken, waar normaliter te weinig tijd voor is door de drukte bij de andere assistentes. Hiernaast is Watie ook onze 'katten advocaat', dit houd in dat zij het aanspreekpunt is voor alles rondom de kat.

Ze woont samen met haar man en 2 kinderen in Zoetermeer. Watie is opgegroeid in Wilnis tussen een ware beestenboel met honden, katten, konijnen, kippen en paarden. Momenteel heeft Watie thuis twee katten en een konijn.

 

  Sabine van Bemmelen, assistente.


Sabine van Bemmelen heeft in 2016 een stage van haar opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente zo goed doorlopen bij onze kliniek, dat Sabine ons team mag komen aanvullen naast haar opleiding. Onder andere in de vakanties van de andere assistentes, zult u Sabine tegenkomen.  


 

 

Rutger van Lochem

Als partner van een dierenarts met eigen dierenkliniek, is het nodig om af en toe in te vallen als de assistentes met vakantie zijn of bij spoedoperaties. Rutger helpt dan mee in de praktijk. Tevens zorgt Rutger voor de administratie van de praktijk, naast zijn drukke baan op de luchthaven van Schiphol

 

 

 

 

 

 

Stagaires

Regelmatig zult u ook stagaires van de paraveterinaire opleiding tegenkomen in onze praktijk. De praktijk is namelijk Aeqour erkend geworden en mag daarmee paraveterinairen opleiden.
De stageplaatsen zijn vol tot in medio 2018! Emails met stageverzoeken hebben dan ook helaas geen zin!


  

 

 

Praktijkhond Noa

Golden Retriever Noa is het team komen versterken met knuffels en heel veel enthousiasme. Noa is de hond van assistente Antoinette en komt gezellig mee naar de praktijk.  Noa doet aan jachttraining,